Ons verhaal

OnOats is een ambachtelijke bakkerij die gepassioneerd is over het produceren van gezonde en heerlijke producten. Bij OnOats draait alles om het gebruik van verse, onbewerkte ingrediënten zoals noten, zaden, pitten en haver. Het fijne van deze onbewerkte ingrediënten? Dat zit hem in de natuurlijke smaak, en we koesteren deze puurheid in elk product dat we maken.

Gezonde levensstijl én eetlust

Bij OnOats hebben we een missie die ons elke dag inspireert: we willen onbewerkte voeding tot de meest logische keuze voor iedereen maken. We zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen gezonder is, maar ook veel lekkerder. Onze toewijding aan deze missie vormt de kern van alles wat we doen.

De juiste balans

Wij streven ernaar om de natuurlijke verhoudingen van voedingsstoffen in onze producten te behouden. Dat betekent dat onze crackers rijk zijn aan de juiste balans van vetten, koolhydraten, vezels en eiwitten, zoals de natuur het bedoeld heeft. We voegen nooit suikers of andere onnodige ingrediënten toe, omdat we geloven dat echt voedzame voeding geen toevoegingen nodig heeft.

Onze crackers bevatten natuurlijke ingrediënten zoals havervlokken, zonnebloempitten en pompoenpitten. Wat ze niet bevatten, of in mindere mate, zijn tarwe en geraffineerde suikers. Dit maakt ze perfect als een gezond alternatief voor brood.

 

Voor ieder moment

Bij OnOats draait alles om een gezonde levensstijl, ongeacht het moment van de dag. Onze eerste missie was duidelijk: we wilden de lekkerste, meest crunchy haverproducten maken voor iedereen die houdt van gezond én smakelijk eten. En zo werden de OnOats crackers en bakkersgranola geboren, veelzijdig en geschikt voor elk moment. Of je nu op zoek bent naar een bevredigende snack, een energiegevend tussendoortje, een gezonde start van de dag, een lichte lunch of borrel, onze OnOats producten zijn er voor elk moment.

Dagelijks vers uit onze bakkerij

Elke dag werken we met liefde en toewijding in onze bakkerij om de allerlekkerste verse producten te creëren. Onze producten worden met de hand gemaakt en met zorg verpakt, zodat ze dagelijks vers blijven tot ze bij onze gewaardeerde klanten aankomen.

Contact opnemen